Wat een pech.... onderweg

Ra ra wat is dit?

Oh, Het is Deanne die langs de kant van de weg staat met paraplu naast de kapotte auto. Twee uur voor de afspraak bij de garage. Wegenwacht gebeld, bla bla bla, ja, ik ben lid, platina, blablabla wat is uw lidmaatschapsnummer? ehm ik heb geen leesbril bij me blablabla, mijn postcode ja, die weet ik wel blablabla staat u veilig blablabla, uit de auto, blablabla, mevrouw, wel achter de vangrail blablabla. We komen eraan.

Stortregen! Kinderen geappt. Geen regenjas, wel vuilniszak maatje xs wel paraplu. En weet je hoeveel regen er uit de lucht kwam? Toetoet, vrienden reden langs. Nog steeds regen. Mam: (3 kinderen, dus 3x dit advies) ga je uit de auto en achter de vangrail staan? Weten ze wel hoe hoog die is als je maar 1.57 m bent?

Welja, ook nog paar klappen onweer. Sta ik daar bij het ijzer in de stortregen tussen de weilanden. Maar daar kwam de bergingsdienst. Gelukkig droog in de cabine van de vrachtwagen. Tina Trucker werd weer een blijer mens.

Afgezet bij een benzinepomp en wachten op de wegenwacht. Eindelijk kon ik naar het toilet, kroketje gekocht en leesbril 378 als reserve om thuis te laten. Uurtje later en paar levels verder met mijn spelletje was daar ineens mijn held. Die heeft wat uitgelezen, beetje water ergens in gedaan. Heel hard gas gegeven. Ik rondje gereden, auto weer prima. Met het uitgelezen berichtje morgen toch maar naar de garage.