En hoe zag deze dag er verder uit?

Woensdag 22 april 2020
En weer vroeg wakker, van de week de virtuele schop onder mijn hol gehad van oud-collega Ron, dus vroeg achter de laptop. Eerst rondje met het hondje, wel fris nog vanochtend met die wind. Maar man, man wat is het genieten met al het prachtige in de natuur. Ik neem mijn camera mee en schiet wat plaatjes. Ik vind een mooi exemplaar wikke, en ga deze foto gebruiken op mijn prive Facebook pagina in mijn serie onkruid. Bij iemand in de tuin zie ik een bijzondere kleur Margrieten, dus ook die op de foto.

Iets te veel aardbeien gekocht, dus het mooie en lekkere is er af. Ik heb een ijsmachine (vanzelfsprekend, ik hou van keukenapparaten), dus ik maak met yoghurt, slagroom, suiker en aardbeien en kersen heerlijk ijs. Zo gepiept, maar oh oh wat lekker.


Werken met Teams lijkt me essentieel als je als virtual assistent je brood wil verdienen, dus ik verdiep me er eindelijk maar eens in en oefen dat met een drietal mensen met wisselend succes overigens. Wel heel handig! Ik volg online via Soofos.nl weer een paar lessen content marketing. Reuze interessant, gaat over hoe je in contact komt met je (potentiële) klanten en uiteindelijk meer inkomsten via social media te genereren.


Ik ga op 1,5 m theevisite in de tuin bij een vriendin. En ik weet niet hoe het bij jou is, maar de Corona is wel een dikmakend virus. Ik moet echt opletten om niet te veel calorieën tot me te nemen. Dat gaat redelijk goed, tot….. ik bij de thee een wafel krijg met slagroom en vers fruit. Heerlijk! Ik loop een extra rondje met Izzy vanavond.

Mijn nichtje vertelt me over haar website; ik volg haar voorbeeld en binnen een uur heb ik mijn website online. Ik word er gewoon blij van.

Op woensdag krijg ik een maaltijd van een wijkgenoot, zo lief. Lasagne deze keer en hij (of zij?) is verrukkelijk. S avonds bel ik nog even met een oud-collega; ook hij motiveert me om stappen te maken. Morgen weer verder met mijn bedrijf VADA Business Support, eens kijken hoe we dat goed onder de aandacht kunnen brengen.