Vaderdag 2020, zonder Andy

Vaderdag 2020

Al 20 jaar zonder mijn vader en hoe lastig vond ik de eerste jaren zonder hem. Trouw op bezoek met vaderdag, we waren druk, zeker toen we zelf ook kinderen kregen. Naar mijn vader, naar Andy zijn vader, maar eerst altijd een ontbijt met de kinderen.

Vandaag: een ode aan Andy en aan mijn kinderen. Een geweldige vader, waarbij zijn kinderen altijd op nummer 1 kwamen. Zonder Andy had ik nooit met deze 3 fantastische kinderen mogen meereizen op hun levensreis. Wat ben ik blij met ze en zo trots op ze.

 

En wat een lastige dag vandaag voor hen alledrie. En tegelijkertijd voor Gerrie ook bijzonder: zijn eerste vaderdag dat hij zelf vader is.

Lieverds: ik hou van jullie en ik wéét, nee, ik ben er van overtuigd dat papa op de een of andere manier nog steeds met ons meereist.

 

Here we go
On this roller coaster life we know
With those crazy highs and real deep lows
I really don't know why
And I will go
To the farthest place on earth I know
I can travel all the road, you see
'Cause I know you're there with me