Zo die komt binnen

Het is niet mijn gewoonte om twee blogs op een dag te posten. Maar dit moest ik toch even kwijt. Ik zit een spelletje te doen achter mijn pc en draai mijn playlist af. Is altijd dezelfde: `mooi luisteren` heet hij. Alle liedjes hebben een herinnering aan Andy of er zit een stuk tekst in die zo bij het leven van hem en mijn leven pastte. Al deze nummers zelf verzameld in deze playlist dus. Ineens hoor ik: het nummer Unchained melody (ik weet nooit hoe dit nummer heet en van wie het is, maar ik vind het zo mooi) Alle woorden in deze song komen zo ineens binnen. Ik voel het weer in al mijn vezels; een brok in mijn keel; een steen in mijn maag. Verdriet, in alle hevigheid. Wat mis ik je verschrikkelijk. 

 

Oh, my love, my darling I've hungered for your touch A long, lonely time goes by so slowly And time can do so much Are you still mine? I need your love I need your love God speed your love to me Lonely rivers flow To the sea, to the sea To the open arms of the sea Lonely rivers sigh "Wait for me, wait for me" I'll be coming home, wait for me Oh, my love, my darling I've hungered, for your touch A long, lonely time Time goes by so slowly And time can do so much Are you still mine? I need your love I need your love God speed your love to me Lonely mountains gaze At the stars, at the stars Waiting for the dawn of the day All alone I gaze At the stars, at the stars Dreaming of my love far away Oh, my love, my darling I've hungered, for your touch A long, lonely time Time goes by so slowly And time can do so much Are you still mine? I need your love I need your love God speed your love to me