Voorbereiding

Gepubliceerd op 8 juni 2022 om 22:19

Voorbereiding.

Nog 12 dagen en dan vertrek ik weer! Met auto en mijn tenten (ja, twee tenten, leg ik zo wel uit) ga ik terug naar Corsica. Ik weet nog niet goed welke route ik neem, maar uiteindelijk moet ik uitkomen in Livorno Italie, om daar woensdag de 22e de boot te nemen naar Corsica. 

Corsica, zo'n mooi eiland, we waren er in 2019 en daar werd me duidelijk dat het niet goed ging met Andy. Waarom dan nu terug? Allereerst omdat ik wil proberen om de niet zo fijne momenten in het juiste perspectief te plaatsen. Met de inzichten en kennis die ik nu heb. En daarnaast nieuwe, mooie herinneringen maken.   

Het is er warm, heet zelfs en dat is ook de reden dat Izzy me niet zal vergezellen. Dat geeft me ook iets meer bewegingsvrijheid om steden te bezoeken, gebouwen binnen te gaan, lang op het strand te blijven etc.

En twee tenten dus. Mijn grote opblaasbare tent staat binnen 15 minuten, maar dat ding terug in de zak stoppen, dat is wel een gedoe. Ik heb op de heenreis in ieder geval twee overnachtingen voor ik woensdag de boot neem en terug waarschijnlijk ook weer richting huis. Om die vier nachten in een hotel te verblijven vind ik een beetje zonde van mijn geld. Dus heb ik zo'n goedkope popup tent gekocht, waar ik mee op een camping kan staan. Opzetten is echt binnen een minuut gebeurd. Het terugvouwen in de staat, dat het in de verpakking past, is ook bij deze tent een handigheidje. Met de video van YouTube en de telefonische back up van een van de schoonkinderen moet het zeker lukken. Moest ook nog op zoek op zolder naar een lager luchtbed en jawel.... gevonden! Al opgeblazen en gecheckt of deze niet lek was. Twee tenten dus. Nog 12 nachtjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.