Maandag 27 september 2021

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 12:09

Zo, half 6 is wel erg vroeg om op te staan. Mijn wekker en die van Sabine gaan tegelijkertijd af. Hoppa, allebei eruit, ik zet koffie voor iedereen en ook de jongens komen naar boven. Stilletjes pakken ze hun koffers en zetten ze alles in de auto en we rijden het terrein af. Net voorbij het hoofdgebouw bedenk ik dat de olie weer bijgevuld moet worden, dus Gerrie doet dat. Zo nu kunnen we verder. Tenminste, dat willen we. Want het toegangshekhek is nog dicht. Gerrie springt eruit en klimt over het hek en drukt op de bel. Geen reactie, ik rij naar voren en achter in de hoop de sensor van het hek tot actie te manen en jawel, het hek gaat open. We rijden via de kortste weg naar Pisa, we zijn er precies om half 8. Ik kus de kinderen gedag en wens hen een goede vlucht. En hoppa, weer terug de snelweg op. Daar rijd ik net als Roy belt: hij heeft de sleutel van het appartement in zijn zak. Weer terug. Boos worden heeft geen zin denk ik tegenwoordig, of zou het de invloed van mijn anti-depressivapillen zijn? Ik neem de sleutel in ontvangst en rijd weer vrolijk richting Quercia al Poggio, wederom een andere route. Dat blijkt niet zo'n goede keuze, want ik beland op een weggetje die gewoon ophoudt. Rond half 10 dan toch eindelijk weer terug. Ik ruim het appartement op, vaatwasser leeg, alles weer in de auto, ook het afval moet mee. Dan nog een keer de berg op om naar het hoofdgebouw te rijden tussen de wijngaarden en Emile en Suus nogmaals te bedanken en gedag te zeggen. 

Nu als de bliksem naar Izzy; de route erheen leidt door de heuvels en wederom geniet ik van al het moois dat Toscane te bieden heeft. Izzy is helemaal blij en uitgelaten als ik haar ophaal. Ik ben ook blij, maar heb niet de neiging om te kwispelen haha. 

Ik kan pas vanaf 15.00 uur inchecken, maar ga het toch proberen om eerder te mogen komen en gelukkig kan het! Ik kom aan rond de middag en nadat ik de auto leeg, ben ik zo afgeknoedeld van al het gefeest en rijden dat ik lekker mijn bed in duik.

 

De stacaravan is prima, voorzien van een heerlijke veranda en veel schaduw. Het weer is heerlijk, dus ik geniet. Izzy ligt heerlijk ook hier op haar eigen kussen. Ik ga boodschappen doen bij de Coop, die had ik op de heenweg al gespot en ik spotte daar een parkeergarage, dus Izzy kan mee en in de auto blijven zonder dat het te heet voor haar wordt. Wel de raampjes open natuurlijk. Ik verzamel snel wat boodschappen voor vanavond; heb echt zin om zelf te koken. Het wordt kip, gebakken aardappelen en gegrilde groenten. 

 

In de avond smeer ik me in met Deet 50%, want die muggen steken enorm. Moet ik altijd weer aan wennen in het buitenland. Nog een kopje koffie, wat lezen en dan naar bed. Morgen weer een dag.

 

https://goo.gl/maps/jpGYHJGfcUsU6J9z6

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.