Zondag 26 september 2021

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 12:09

Zondag 26 september – the day after

 

We hoeven nergens heen, want we hebben besloten niet naar Florence te gaan, maar gewoon aan te sluiten bij de barbecue aan het einde van de middag. Om 12 uur staat de brunch gepland en het zal spannend zijn of we het vandaag droog houden. De brunch vindt plaats bij het zwembad bij het hoofdgebouw en ik rij met opa en Ans mee naar boven. Suus heeft met het naaimachine van mijn moeder zelf alle tafellakens genaaid en ook de meer dan 40 servetten. Prachtig! Met een Engelse hoek! Ik wist niet wat het was, google maar als je het ook niet weet. Het bruidspersoneel heeft ook hier weer heel veel werk verzet met tafels en stoelen plaatsen, broodjes halen etc. Wat een werk, dank jullie wel! We eten focaccia’s en daarbij drinken we mimosa, nou ja, de rest. Ik drink alleen de bubbels; ik begin er aan te wennen haha.

Na de brunch gaat er een groepje formule 1 kijken, maar ik ga terug naar de villa. Beetje bijkomen en voor ik het weet is het weer tijd voor de bbq. Als we willen vertrekken breekt er een noodweer los, we zien niet eens de heuvels meer, zoveel regen valt er. We krijgen een app dat het barbecuehok ook niet waterdicht is, want daar staat Gerrit met een paraplu. We wachten tot het droger is en gaan dan met de auto naar boven.

Inmiddels staan de tafels en stoelen weer in de schone feestzaal en ook hier weer een prachtig gedekte tafel. Er zijn wat wijnglazen gesneuveld, dus we moeten ons eigen glas bij ons houden. Vandaag een klein glaasje 12,5 rosé van Varvaglione en dat is het wel qua alcohol; verder hou ik het bij water. In het appartement van Suus en Emile wordt hard gewerkt door de mannen aan de salades en anderen leggen mooie stukken T bone steak op de bbq. Er zijn een aantal horecamensen dus dat is allemaal in vertrouwde handen. Het eten is heerlijk en wat een gezelligheid om zo samen af te sluiten. Rond half 10 houd ik het voor gezien en ga ik vast mijn spullen inpakken en klaarzetten voor morgen. Kort nachtje voor de boeg. Wat was dit een fantastische ervaring; ik ga op zoek naar een rijke kerel en vier hier dan ook mijn bruiloft! Nou ja, of ik wacht op de uitnodiging van Michelle; zij ving tenslotte het bruidsboeket.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.