Zaterdag 2 oktober 2021 Peschiera bij de caravan

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 om 20:42

Fris was het vannacht en ook toen ik vanochtend buiten kwam duurde het even voordat de temperatuur op ging lopen. Toch mijn korte broek maar aan. En dat was best spannend na alle eetpartijen en de drank van afgelopen periode. Zou hij nog passen. Jazeker, hij paste nog! Joehoe! Eerst toch maar beetje beweging om het warmer te krijgen door met Izzy te wandelen, koffie, broodjes halen en wat lekkers bij het volgende kopje koffie. Oh, de euforie van de passende korte broek was snel verdwenen, bedacht ik me toen ik een hap van mijn roombroodje nam. Broodje gegeten met rauwe ham.

Laptop weer aangesloten op mijn telefoon, morgen toch maar WIFI kopen voor 2 weken voor 15 euro, alhoewel ik best veel GB aan internet heb. Ik doe het alleen als het beveiligd wifi is, het andere is niet zo verstandig. Ik gebruik de gastwifi ook niet voor mijn telefoon, aangezien daar mijn bankapps op staan. Vanochtend wel gelukt om alle foto's zonder wifi over te zetten op mijn laptop. Duurt even voor dat ik doorhad dat ik natuurlijk helemaal geen wifi voor nodig heb, maar dat ik het dan lokaal moet opslaan ipv in de cloud. Nu nog kijken of ik een van de foto's dadelijk kan laden als foto bij deze blog.  Gerrie belde vanochtend, Juliette ook nog even gezien, maar de tv trok toch meer de aandacht dan haar gekke oma. Ik kreeg nog een appje of de vloggende andere kleindochter kon videobellen, maar die heb ik niet meer gehoord of gezien. Druk met alle indrukken op vakantie denk ik.

De stacaravans staan redelijk dicht op elkaar en naast/voor me staat een stel. Naast me zit ook een dame alleen, zonder auto, dus ik weet (nog) niet waar ze vandaan komt. Dat is altijd wel handig op een camping, de auto's met nummerborden. Het is hier nog hartstikke druk, in deze paadjes zijn alle stacaravans nog vol en ook in Peschiera zelf was het vanavond retedruk. Boodschappen gedaan voor het avondeten voor vandaag en morgen, maar bij thuiskomst rond 7 uur geen zin om te koken. Dus dat werd een wienerschnitzel in het restaurant op de camping. Geen toetje, ik denk aan mijn korte broek, en thuis maar koffie gemaakt.  Izzy ligt al op bed en ik schrijf nog dit reisverslag en misschien nog een gewone blog. Of Candy Crush op mijn tablet, of lezen. Ik kan niet kiezen! Morgen maar eens op pad met mijn camera.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.