Woensdag 6 oktober 2021

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 om 20:51

Woensdag 6 oktober Peschiera

Rond 8 uur wil Izzy toch echt even naar buiten, dus ik schiet mijn jurk aan en loop op mijn crocs met haar naar buiten. Het is koud. Terug in de caravan doe ik de kachel aan en kruip nog onder mijn nog warme dekbed. Het zonnetje schijnt wel, maar geeft te weinig warmte. Om een uur of 10 is Izzy het alleen-zijn wel zat en ik ga er dan ook maar uit. Cappuccino gemaakt; shit dit is de laatste, gisteren vergeten nieuwe te kopen. Dadelijk maar even in de campingwinkel kijken. Of in de auto naar de grote supermarkt. Ik varieer altijd naar welke supermarkt ik ga. Ik ben wel fan van een hele grote. Zo jammer dat ik maar alleen ben, er zijn zoveel mooie producten om heerlijke gerechten mee te koken in buitenlandse supermarkten. En ja, ik hou van supermarkten, vooral die hele grote die je hier of elders in het buitenland hebt. Snuffelen tussen de bakproducten bijvoorbeeld, hier hebben ze toch heel andere dingen dan thuis. De weersverwachting is niet best; vooral vanmiddag en vanavond veel regen. Ik denk dat ik dan nog maar een boek ga lezen. Na mijn douche kleed ik me aan met een lange broek en sneakers, en een shirt natuurlijk. Bij de campingwinkel geen cappuccino zakjes en het zelf koffie zetten met mijn koffiezetapparaat heb ik opgegeven; ik vind het gewoon niet lekker. Dan maar naar een supermarkt.

Vandaag is de verjaardag van mijn vader; al 21 jaar niet meer op deze aarde; Geboren in 1928, dan zou hij vandaag dus 93 geworden zijn.

Tot mijn schrik krijg ik een melding van  de reisapp van het Ministerie van Volksgezondheid over een wijziging in het reisadvies voor Italie. Gelukkig is het een verruiming en geldt alleen voor Sardinie; dat per 7 oktober groen kleurt. Het blijft maar regenen; gatsie. Ik kom alleen buiten om Izzy uit te laten; ik ga toch nog even naar de supermarkt voor cappuccino en groente: deze keer maar broccoli. Ik bak mijn spiesjes in de pan; rode aardappeltjes erbij en broccoli. Met de kachel aan wordt het lekker warm in de caravan en rond 10 uur duik ik lekker mijn bedje in. Ik heb niet eens een fatsoenlijke foto vandaag kunnen maken; sip ben ik er van. Ik zoek wel een passende foto uit tussen de foto’s van mijn beeldbank.

 

.

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.