Dinsdag 7 juli 2020

Dinsdag 7 juli

 

Schelluinen - Alhaurin el Grande

 

Zo dat was vroeg opstaan! We vliegen om half 8, dus half 5 de wekker. En.... net zoals altijd voor vertrek voor vakantie slecht geslapen. Ik spring onder de douche, geef Izzy eten en neem een kop cappuccino. Ik laat haar nog even uit, want Sabine en Pip komen pas in de loop van de ochtend om hun tijdelijke intrek te nemen in ons huis. Mark volgt vanavond. Gek he? Ik blijf maar ons huis zeggen. Soms als ik mijn huis zeg, dan is het net of ik Andy uit mijn leven haal en dat voelt gewoon niet fijn.

 

Half 6 precies rijdt Peggy voor; ik hou van mensen die op tijd zijn. Nog snel koffie voor onderweg maken en dan Izzy nog een laatste knuffel. Ik hoor mijn vriendin door haar slaapkamerraam ons nog een goede reis wensen. Fijn om uitgezwaaid te worden. 

 

We kunnen lekker doorrijden zo vroeg op de weg en we zijn dan ook op tijd om de huurauto van Peggy weg te brengen. Mondkapje op voor de komende paar uur, dat is wel even wennen, maar valt me alles mee. Helaas staat er voor mij een groot gezin met veel koffers en buggy's en het duurt erg lang voor ik aan de beurt ben om mijn bagage af te geven. Hup mijn koffer dan ook op de band en we lopen door naar de incheck.  

 

Boarden gebeurt in zones en ik heb zone 1, maar helaas beginnen we niet bij 1. Uiteindelijk zitten we en het vliegtuig zit bij lange na niet vol. Peggy verruilt haar plaats voor me in een stoel op dezelfde rij. En dit blije ei zit bij het raampje! Zo prachtig. Ondanks de bewolking heb ik de hele reis wel naar buiten kunnen kijken. Na Brussel zetten we koers om via Parijs te vliegen naar Bordeaux waar je de Gironde het binnenland in ziet lopen vanuit de Atlantische Oceaan. Zo leuk om via mijn tablet en Google maps te kunnen volgen waar we vliegen. We vervolgen via Pamplona, Madrid en op tijd landen we in Malaga waar we opgewacht worden en we snel in het huis van Peggy arriveren. 

 

Prachtig! Mooie tuin, mooi uitzicht en het zwembad lonkt. Het is lekker warm, we drinken koffie, we eten wat, we houden siesta, we praten veel en zwemmen in het zwembad. Ik geniet met volle teugen;  wat een heerlijke dag! En wat bof ik toch. Rond twaalf duiken we ons bed in; in mijn slaapkamer is het heerlijk koel door de airco.

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
4 jaar geleden

Veel plezier daar en succes kanjer 👊👊

Ad
4 jaar geleden

Heel veel plezier lieverd xx

k Vogel
4 jaar geleden

Ik reis met je mee hoor! Zie alles voor me, maar doe je niet na, want een duik in het Lammetjeswiel? Nee, dat is wel veel te koud voor mij. Ben benieuwd naar morgen! Geniet!!

Ron
4 jaar geleden

Geniet er van!

Petra
4 jaar geleden

enjoy your trip lieverd!

Chantal
4 jaar geleden

😘 geniet