Woensdag 8 juli 2020

Woensdag 8 juli 2020

 

Heerlijk geslapen met de airco aan; je hoort hier niets. Het uitje van de dag is boodschappen doen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hou echt van die hele grote supermarkten zoals we ze alleen in Nederland niet lijken te hebben.

 

De Carrefour hier in Spanje was onze bestemming. Het is altijd even spannend of de dingen die ik tegenwoordig eet of drink te koop zijn. Bijvoorbeeld of er groene ijsthee is en anders wordt het gewone ijsthee, maar gelukkig vind ik zelfs mijn favoriete variant. De visafdeling vind ik ook altijd reuze interessant, zo mooi al die verse vis op het ijs. Of die grote hammen!

 

Het is wel wennen om boodschappen te doen met een mondkapje, nou ja, eigenlijk wordt je ook buiten geacht het mondkapje te dragen. We kopen oa een paar verschillende soorten tomaten voor het avondeten; zo heerlijk altijd in de warmere landen. We zwemmen wat, we houden siesta, alhoewel het vandaag niet heel warm lijkt door de bewolking.

 

We krijgen de router aan de praat om ook in de buitenkeuken wifi te hebben en zitten daar heerlijk. Ik lees wat in mijn boek de 4e dimensie. Niets zweverigs aan dit boek en dat komt doordat ik sommige wijsheden allang toepas of heb ervaren dat het zo is. We kijken wat Netflix, praten nog langer om uiteindelijk de dag laat af te sluiten. 

 

Het is hier heerlijk! 

Reactie plaatsen

Reacties

Barbara
4 jaar geleden

Klinkt heerlijk om zo de dag door te brengen.