Donderdag 9 juli 2020

Donderdag 9 juli 2020

 

Opnieuw vroeg wakker, de honden zijn hartstikke blij dat er leven in de brouwerij komt. Vandaag gaan we naar de markt in Alhaurin el Grande. Het is vandaag onbewolkt dus het belooft een warme dag te worden. Gelukkig staat er wat wind. We kijken het RTL nieuws en zijn blij dat wij toch heel ander weer hebben. We drinken lekker koffie en hebben dankzij de turbo melkopschuimer heerlijk schuim op onze cappuccino.

 

We lopen wat over de markt en ik baal er een beetje van dat ik in Nederland mijn zomerjurken gekocht heb. Hier zoveel meer keus en goedkoper. Ik koop een tasje voor Pip. We drinken wat op een terrasje, nadat we een bezoek hebben gebracht aan de Chinese Winkel van Sinkel. (daar is alles te koop, hoeden en petten etc) Voor de jongeren: https://www.facebook.com/winkelvansinkel/posts/historie-versje-op-6-mei-1839-werd-de-winkel-van-sinkel-geopend-hoewel-het-in-de/1588676287879143/

 

We kopen een whiteboard voor onze brainstormsessies en stiften. 

 

Terug rond half 12 en het eerste wat we doen is het zwembad in. Heerlijk, dan wat eten, siëstaatje en we praten tussendoor over de zin des levens en over alles wat maar ter sprake kan komen. Mooie gesprekken. 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Peggy
4 jaar geleden

Zo heerlijk dat je hier bent.