Maandag 13 juli

Maandag 13 juli

In het weekend gaan de Spanjaarden op pad, dus we blijven rondom huis. Zaterdag nog even boodschappen gedaan. Zondag lekker de hele dag naar Netflix gekeken op de bank. Nieuwe serie ontdekt: Salvation! Spannend. Zo af en toe wat eten, drinken en zwemmen tussendoor.

 

Maar maandag dus bijtijds op om naar Ronda te gaan. We vertrekken rond half 11 en via de noordelijke route A 367 rijden we door een prachtig woest bergachtig gebied. Hele mooie cactussen met bijzondere bloemen onderweg gespot. We arriveren rond 12 uur in Ronda en parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Altijd fijn in zo'n warm land, want dan blijft de auto ook lekker koel. We lopen door een drukke winkelstraat en shoppen. Voor beide kleindochters scoor ik een jurkje bij de Zara. Peggy vindt het reuze interessant om met mij als oma op pad te zijn, zodat ze ook weer in kinderkledingwinkels komt.

 

Als lunch hebben we tapas, lekker! Ik fotografeer zo links en rechts het een en ander. Ik ga een mooie kerk binnen, heerlijk koel overigens. Dé bezienswaardigheid van Ronda is dat het gebouwd is boven een kloof, vanaf de brug Puente Nuevo is het uitzicht fenomenaal. Prachtig!

 

De weg terug kiezen we een andere route, namelijk via de A 366 en zien onderweg een tweetal roofvogels dichtbij. Gauw de auto aan de kant, de eerste verdwijnt al snel uit zicht, maar nummer 2 weet ik toch redelijk te fotograferen. Rond 4 uur zijn we terug en we duiken snel het zwembad in om af te koelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.