Zaterdag 18 juli 2020

Zaterdag 18 juli Fuengirola parkeren

 

Nooit saai met jou zei Andy altijd. Ik weet niet of het nou komt omdat ik een tomeloze hang naar avontuur heb, of omdat ik te naïef, te onnadenkend ben. Vandaag, na een paar dagen rond en in het zwembad te hebben gelegen én serieus aan het werk te zijn gegaan, vandaag eerst naar het tuincentrum. Zo bijzonder om hele grote olijfbomen en palmbomen in pot te kunnen kopen. We kopen niets, maar was wel leuk om even te zien.

De eerste tegenslag was dat de rand rond mijn telelens afbrak. Nu kan mijn beschermdop er niet meer op. Hopelijk lukt het om te lijmen. Ik baal er echt heel erg van, zo’n lens is zo duur!

We reden naar Fuengirola en we reden een parkeergarage in. Wel gek dat we geen automaat zagen en ook geen kaartje hadden. We parkeerden de auto, maar konden geen uitgang vinden! Zaten we opgesloten in een privé parking. Ook met de auto tot de deur rijden in de hoop dat de deur dan openging, had niet het gewenste effect. We kregen de slappe lach en wilden het telefoonnummer al bellen dat ergens vermeld stond toen plots de deur weer openging en er een motor binnenreed. Wij er meteen weer uit gereden met een bloedvaart. Pfff.

In de volgende garage kon je maar tot 2 uur parkeren, dat vonden we te kort, dus hup daar ook weer uit. Eindelijk een garage gevonden aan de boulevard waar we konden staan Zo lang we wilden en waar we ook makkelijk weer uit mochten.

Aan de boulevard zat een oude bekende met zijn restaurant, dus daar hebben we tapas gegeten en wat gedronken en gezellig bij gekletst. Genoeg avontuur voor vandaag en het wordt wel erg heet nu. Lekker naar huis, de bergen weer in en zwemmen en chillen.