Maandag 11 september

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 11:18

Het waait en het is aanzienlijk frisser dan voorgaande dagen. Ik vind het heerlijk weer. Nu ik langer blijf, moet ik toch iets regelen voor mijn medicijnen. Gelukkig kan vriendin Jacklien alles verzamelen en opsturen. Dat waar ik thuis ook niet genoeg van heb, bestel ik bij de plaatselijke apotheek. Dat kan ik morgen ophalen.

 

Ik was mijn jurken en die zijn met de felle zon en de wind zo droog. Mijn fiets gebruik ik als droogrek bij het ontbreken van geschikte bomen voor een waslijntje. Lekker verder haken, het is wel een karwei zeg!

 

Ineens krijg ik trek in een sateetje, mijn dichtstbijzijnde strandtent heeft het niet, dus hup op de fiets naar Midsland noord. Naar Strandpaviljoen de Branding, om precies te zijn. Het is heerlijk fietsen door de duinen, goed ingesmeerd weer met factor 50!

 

Bij de duinovergang trekt ineens de lucht dicht met bewolking! Dan maar binnen zitten, tafeltje met uitzicht op het hele brede strand. Ik bestel het zo begeerde sateetje met brood en een water. De saté was iedere minuut fietsen waard! Mmm. Ik kijk met de aanwezige verrekijkers naar alles en iedereen op het strand. Er zijn toch nog zwemmers.

 

Verder fiets ik naar Midsland waar ik op zoek ga naar keukenhanddoek en theedoek van Terschelling; die vind ik niet. Wel papieren zakdoekjes en armbandjes bij de drogist. Eten voor vanavond bij de supermarkt. Dan moed verzamelen voor de terugweg met een cappuccino en cakes met compote van? Juist cranberries! Gek om op een terras te zitten met uitzicht op de begraafplaats.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.