Dinsdag 19 september

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 12:09

Vanochtend eindelijk bericht dat mijn pakket was aangekomen. Ja, een nieuwe broek en blouse. En weer naar Midsland om het op te halen bij het DHL ophaalpunt. Dat was zo gebeurd. Nog even het dorp in: kaarten gekocht, en naar de Coop voor wortel en paprika voor in mijn Italiaanse stoofschotel. Onderweg naar huis bedacht ik me en reed door naar West-Terschelling. Ik wilde even langs de schoenen winkel. Met 1 paar loafers, wandelschoenen en sandalen, mis ik toch mijn sneakers. Online had ik leuke gezien en ja hoor, die waren ook in de winkel. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe Skechers.

Tevreden loop ik in de stortregen (regenjas hangt gewoon in de stacaravan) en de regen deert me niet zo. Nat kom ik bij de Hema en daar hangt een tof vest. Ook mee met Deanne. Het waait lekker, dus ik loop naar de haven. De boten deinen flink door de woeste golven. Ik eet garnalenkroketjes met bruin brood in een restaurant met uitzicht op de haven en ga daarna echt naar huis.

 

Thuis maak ik Italiaanse stoofvleesschotel, die moet wel lang op het vuur om het vlees lekker zacht te maken. Ik ruim wat op en maak nieuwe rotzooi haha. Rond half 5 rij ik naar het Noordzeestrand om aan den lijve te voelen hoe windkracht 8 voelt. Camera mee. Ik word lichtjes gezandstraald, scrubben hoeft niet meer. Ik maak foto's en loop tot de golven. Veel wind, maar oh wat is dit ook heerlijk! .

 

In de strandtent neem ik een warme chocolademelk met slagroom. Mooi om vanuit de gezellige strandtent het natuurgeweld te zien. Thuisgekomen maak ik wat macaroni bij mijn stoofvlees. Het vlees is heerlijk zacht en de smaak is prima, lekker kruidig door de verse Italiaanse kruiden. Na het eten vind ik het fris worden in de stacaravan.

Er komt niets op tv wat mij leuk lijkt, dus ik kruip mijn warme bed in en ga op mijn telefoon schollen en spelletje doen. Ik bereik level 10.000. Dan zou je toch op zijn minst een pop up of zo verwachten met een ballonnetje of een felicitatie? Maar nee, niets van dat al. Ik vind dat toch jammer, ben zelfs een beetje teleurgesteld. Rond half 10 ga ik lekker douchen en ik droog op terwijl ik naar Humberto kijk. Het was alweer een fijne vakantiedag.