Zondag 17 september

Gepubliceerd op 17 september 2023 om 12:03

Om 10 uur stond de eigenaresse van de camping al bij mijn tent om te zeggen dat de stacaravan al beschikbaar was! Hoe tof is dat. Ik vraag of ze alsnog een lakenpakket voor me heeft, want na 1,5 week vind ik schoon beddengoed toch ook wel fijn. Snel pak ik alles in en mieter het in de auto. Het merendeel moet straks toch de stacaravan in. De tent veeg ik schoon van binnen en buiten en ik maak me klaar voor maximaal twee pogingen om hem fatsoenlijk in de zak te krijgen. Jaaaaa, na 1x al! Ik geef mezelf een schouderklopje.

Ik rij mijn fiets een veldje verder, en vervolgens vertrek ik met mijn volgepakte auto naar mijn nieuwe onderkomen. Als ik alles weer uit de auto naar binnen breng, begint het te miezeren. Gelukkig, precies op tijd ingepakt.

De middag gebruik ik om alle zou weer een plekje te geven, mijn bed op te maken, te douchen. Het is niet de meest gezellige stacaravan waar ik ooit in verbleven heb, maar hij is ruim, schoon, voorzien van alles wat ik nodig heb. En wat wil een mens nog meer? Ik ga er nog 13 dagen van genieten.