Bucketlist Tuinen van Appeltern

Vanavond kan ik iets afstrepen van mijn bucketlist. Eigenlijk 2 dingen, maar van 1 wist ik vanochtend nog niet dat deze erop zou staan. Vroeg op vanochtend, want we willen om 10 uur bij het park zijn. Eerst Izzy goed uitgelaten, want die moet tot 1 uur alleen thuis zijn. Dat zal wel even wennen zijn nadat ik zo lang al thuis ben. Gelukkig laat Roy haar vanmiddag uit, want ik heb geen idee wat er te zien valt, wat ik moet verwachten en hoe lang we ons daar kunnen vermaken. Thuis eet ik kwark met peer en noten en ik zet een cappuccino klaar voor onderweg. Ik smeer mijn brood, drinken mee, sultana, banaantje. Rugzak vol, camera mee mét telelens en filter erop.

Hopelijk zijn de toiletten wel geopend, de horeca is dicht heb ik gelezen, maar take away is mogelijk. Tien over 9 rijdt Jacklien voor en vertrekken we richting Appeltern. Zonder mijn cappuccino overigens, die vergeet ik. Het weer is prima, voor fotograferen staat er soms net iets te veel wind. Maar wat is het hier prachtig; ik doe inspiratie op voor mijn voortuin, ik vind vooral de Alliumbollen prachtig en de paarse tinten, gecombineerd met grijs/groen. Ik ga voor het eerst van mijn leven op een ponton en trek me met een touw naar de overkant. Check op mijn bucketlist! 

We fotograferen ons suf, zo af en toe gaan we zitten en genieten we van al het moois, de rust, de prachtige bloemen, de kleuren, de kikkers (die niet willen springen als we de camera klaar hebben haha). Gelukkig toiletten open, ook fijn, want we verlaten pas rond 5 uur het park. Van Jacklien krijg ik nog een prachtige Delftsblauwe mok om mijn cappuccino uit te drinken thuis. Wat een fijne dag vandaag! Aanrader hoor de tuinen van Appeltern, zeker nu het niet zo druk is.