Corona en Desperados

Corona of Desperados?

Ik haal boodschappen voor de barbecue die ik eindelijk, met al mijn kinderen tegelijkertijd in mijn tuin, mag houden. De regel was tot 1 juni: maximaal 3 personen tegelijkertijd op bezoek, dus ja, dan lukt dat niet. Het wordt prachtig weer dit pinksterweekend, dus ik verwacht drukte in de supermarkten en veel mensen te dicht bij elkaar, daar ben ik een beetje paranoia van geworden. Mijn supermarkt opent al om 7 uur, dus ik sta om kwart over 7 vlees uit te zoeken, ingrediënten voor mijn salades te verzamelen, genoeg drank om mijn koelkast in de schuur te vullen. Ik drink alleen zonder prik en heb de groene ijsthee ontdekt. Ha, weer een nieuwe variatie van Lipton, die neem ik ook mee. Cassis, sinas, in blikjes maar. Cola in flessen, dat gaat harder denk ik. En ja, dan sta ik bij het bier. Corona of Desperados? Ik krijg het niet over mijn hart: geen Corona, het heeft zo’n negatieve klank gekregen. En Desperados? Dat past beter bij mijn stemming.