18 november 2019 - 18 november 2020

18 november 2019 – 18 november 2020

 

Trots, liefdevol, zorgzaam, sterk, attent, ondeugend, eigenzinnig, behulpzaam, loyaal

Deze woorden stonden vorig jaar op je kaart. Een jaar verder en wat voor jaar! Veel verdriet, maar ook geluk met de geboorte van Juliette. Veel tranen zijn vergoten, bijzondere gebeurtenissen passeerden de revue. Mensen waren er voor ons of niet. 2020 is het jaar van de teleurstellingen, hoorde ik iemand tegen haar dochter zeggen pas. Corona. Wat een jaar, wat een rollercoaster aan emoties! Ik ben teleurgesteld door mensen die wegbleven, maar gelukkig waren de mensen die er wél voor me waren en nog steeds zijn, met zoveel meer.  Wat een warmte en liefde heb ik mogen ervaren.

Jij zei altijd: je bent pas dood als er niemand meer aan je denkt. Ik ben er van overtuigd dat er vandaag veel mensen aan je denken en zeker weten dat ze dat soms ook met een enorme grijns op hun gezicht zullen doen.

Ik  richt me op de toekomst zonder jou, heel af en toe kan ik zelfs weer lachen. Die toekomst krijgt langzaam vorm, soms met een enorme tegenzin, omdat alles in me protesteert. Soms met hoop. Hoe graag had ik toch mijn toekomst zoveel liever samen met jou vormgegeven.

Wat je voor mij en voor zo velen anderen betekende en hoe trots ik ben op jou en je nagedachtenis dat kan ik je niet meer vertellen. Je deed alles met zoveel liefde; je was zo zorgzaam voor mij, voor Sabine, Gerrie, Roy, Pippie en voor onze honden. Ook Marjanne, Tessa en Mark sloot je in je hart; je hart was groot genoeg. Je had niet veel vrienden, maar je was wel trouw in je vriendschappen. Ook je medewerkers spreek ik frequent, wat missen ze je.

Je was mijn rots in de branding; degene die me verwende, die alles voor me deed en alles voor me over had. Je lach, je ondeugende blik, je scherpzinnigheid, je inzichten. Je was mijn beschermer in donkere nachten; je was mijn alles.

Ik mis je.

 

You can check out anytime you like, but you can never leave